Top latest Five Розово масло цени Urban newsОсвен напрежението между сирийци и иракски бежанци, съществува такова и между самите иракчани- сунити и шиити. Разделението и ненависта от времето на Саддам е такова, че се прехвърля дори в бежанските квартали на Дамаск. В Саида Зейнаб, работнически квартал в Дамаск, населен главно с шиити, често се случва да се сбият представители на двете ислямски течения.

Че крайното решение за евентуалното изпращане на батальона ще вземе Народното събрание.

За да видите субтитрите на български език, до бутона за пускане на видеото (долу вляво) има опция за субтитри и избирате "български". Приятно гледане!

Înălțime.Frunzele sunt lungi şi late şi de typeă variabilă.Plantele tinere pot avea trei până la cinci spini îndreptați în

Буковете могат да растат на киселинна или основна почва. Букът

Вечерта не ми остана нищо друго, освен да си сипя свеж сок с лед, да седна на стола пред терасата и наблюдавайки крайбрежието на Тартус да обмисля деня, в който видях цялата тази пъстра картина на Сафита и района Тартус.

Нека покажа как изглежда жертва на НАТО, т.е. на организацията, която защитаваме:

Кратък коментар по случай днешното изказване на министър Цветанов, че застава на страната на полицаите, пребили семейство в Кърджали по погрешка.

тревисто многогодишно растение с аромат на мента. Както много

В Суейда се гордеят с техния символ – Султан паша ал-Атраш. От същия род е и известният музикант Фарид Атраш, символ на старата класическа арабска музика. Султан паша е името, което местните дават на един от най-видните дейци на сирийската революция и движение срещу Франция. В деня, когато пристигнахме в Суейда, ние видяхме веднага негови изображения в града. Трябваше да разгледаме повече, затова решихме да check here пренощуваме в приятели. Старият род Ал Хаким е известен със своите първенци и имах честта да познавам техните наследници в Суейда.

Ако идвате в Сирия през юли и август ще видите задължително огромни джипове, прекосяващи територията на страната и спират най-вече в големите градове и курорти.

„Ние пристигнахме в Израел не като ционисти и изведнъж видяхме трагедията на палестинците – нищо не знаехме за нея. Ние сме направили нещо страшно – причинили сме им трагедия – палестинската трагедия ан-Накба. Светът трябва да научи какво е ан-Накба. Всичко това трябва да се каже на хората.” И добавя: „Аз защитавам палестинците като израелска гражданка.” За нея е важно да има такива израелци – като нея.

Европейският смърч е един от най-широко засажданите смърчове,

Саудитките се покриват изцяло в черно. Иранките имат подобни на шалове кърпи, които премятат на една страна, а дубайското забраждане е много типично и красиво.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *